Yrittäjäverkostot

Verkostot yrittäjän tukena

Vertaistuki ja yritysverkostot ovat yrittäjälle tutkitusti erittäin tärkeitä. Kannustamme yrittäjiä liittymään mukaan paikalliseen ja/tai jopa valtakunnalliseen yrittäjätoimintaan. Paikallisella tasolla on mahdollista löytää tukea ja kumppanuuksia. Yhteistyössä on voimaa.

Yrittäjäverkostot

Suomen Yrittäjät – Paikallisesti

Suomen yrittäjät auttaa yrittäjiä, parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita Suomessa ja Euroopassa. Järjestö vahvistaa yrittäjyyttä, vaikuttaa yrittäjien puolesta ja verkostoi yrittäjiä valtakunnallisesti, alueellisesti maakunnissa ja paikallisesti kunnissa. Suomen Yrittäjät ovat ennen kaikkea pienten ja keskisuurten yritysten etujärjestö, johon kuuluu noin 115 000 jäsenyritystä eri puolilta suomea ja eri toimialoilta. Lapin Yrittäjät on Suomen Yrittäjien aluejärjestö ja jäsenenä on noin 3000 jäsenyritystä eri puolella lappia.

Kemijärven Yrittäjät ry

“Olemme yhteen hiileen puhaltajia ja yhdessä me olemme vahvempia. Meistä järjestönä saat paikallisesti tukea ja voimavaroja yrittäjänä sekä vahvaa verkostoa yrityksesi menestymiseen. Luomme tukevan kivijalan paikalliseen yrittämiseen vaikuttamalla kunnalliseen päätöksentekoon sekä edistämällä kunnan päätöksentekoa yrittäjäystävällisemmäksi. Ajamme yrittäjiemme ja yksityisen yritysten etuja kunnallisessa päätöksen teossa sekä kehitämme yhteistyötä kuntapäättäjien ja virkamiesten välillä. Toimimme viestin viejänä ja tuojana niin paikallisesti kuin maakunnallisesti sekä haluamme, että oma kuntamme on meille paras paikka yrittäjää. Tervetuloa mukaan!” Yhteystiedot Timo Tuominen Evacar Konsultointi Ky Puheenjohtaja +358500602130 timo.tuominen1948@gmail.com

Kemijärven Matkailuyhdistys Ry.

Kemijärven Matkailuyhdistykseen kuuluu Kemijärven matkailualueella toimivia matkailu- ja matkailua tukevia yrityksiä. Kemijärven Matkailuyhdistyksen tehtävänä on edistää Kemijärven, Suomun ja Itä-Lapin muilla matkailualueilla toimivien yritysten yleisiä ja yhteisiä matkailuelinkeinoon liittyviä etuja sekä edistää yhteistoimintaa alueella, lisätä alueen kansallista ja kansainvälistä vetovoimaisuutta ja tunnettavuutta matkailualueena. Yhdistyksen tärkeä tehtävä on yhteismarkkinoinnin organisointi kotimaahan ja ulkomaille. Yhdistys toimii yhteistyössä Kemijärven kaupungin ja alueen muiden toimijoiden kanssa.

Yhteystiedot

Marko Hämeenniemi Camping Kemijärvi; hallituksen puheenjohtaja
+358(0) 45 258 3199, tmimarko.hameenniemi@gmail.com

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
Asetu Itä-Lappiin -sivusto
Yrityshakemisto