Henkilökohtainen neuvonta

Henkilökohtainen neuvonta

Yritysidean jalostamiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen saat apua Business Kemijärven asiantuntijoilta täysin veloituksetta. Autamme myös sopivan rahoituksen hakemisessa. Kauttamme tavoitat myös laajan erityisasiantuntijoiden verkoston. Henkilökohtaisen neuvonnan kautta saat tarvitsemasi neuvot ja avun, juuri sinulle sopivalla tavalla.

Liiketoimintasuunnitelma

Liiketoimintasuunnitelman laadinta ohjaa pohtimaan yritystoiminnan yksityiskohtia, riskejä ja kehityspolkua, sekä tekemään laskelmia sen kannattavuudesta ennen varsinaiseen toimintaan ryhtymistä. Business Kemijärven asiantuntijat auttavat työstämään yritysideaasi ja liiketoimintasuunnitelmaasi kanssasi. Asiantuntijamme toimivat niin neuvonantajina, apukäsinä kuin sparraajinakin prosessin eri vaiheissa – sinun aikataulusi mukaisesti. Jos oma yritystoiminta kiinnostaa, mutta et vielä ole varma ideastasi – tai kaipaat vain neuvoja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen, ota rohkeasti yhteyttä!

Rahoitus

Yritystoiminnan aloittaminen vaati aina taloudellisia panostuksia. Pelkästään yrittäjän omat resurssit harvoin riittävät, vaan tueksi tarvitaan lähes aina myös muuta rahoitusta. Yritystoiminnan aloittamiseen on tarjolla julkista tukea, mutta myös pankin myöntämä laina voi tulla tarpeeseen. Eri rahoittajien ja rahoitusvälineiden kirjo voida helposti saada asian näyttämään läpäisemättömältä viidakolta. Ei huolta, tähänkin saat meiltä helposti neuvoja ja apua. Business Kemijärven asiantuntijat auttavat juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun tunnistamisessa, sekä varsinaisen rahoituksen hakemisessa.

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai ota suoraan yhteyttä, niin autamme sinut henkilökohtaisen neuvonnan avulla yritystoiminnan polulle!

Ota yhteyttä (lomake; perustamisneuvonta – täytä taustatiedot)

Yhteystiedot:
Jari Polvi Yritys- ja hankeasiantuntija +358 (0)40 734 4152 jari.polvi@kemijarvi.fi
Maria Kiviniemi Yritys -ja hankeasiantuntija +358 (0)40 550 5986 maria.kiviniemi@kemijarvi.fi

Keksinnöstä liiketoimintaan

Yritysidea voi rakentua myös uuden keksinnön varaan. Yhteistyökumppanimme Keksintösäätiön IdeajalostamoTM -palvelun avulla uuden keksinnön ja sen pohjalle rakentuvan liikeidean määrätietoinen ja omaehtoinen työstäminen on helppoa. IdeajalostamoTM -alustan työkalut ja tietomateriaalit auttavat idean jalostamisessa ja tarvittavien valmiuksien kasvattamisessa. Kun idea on kypsynyt, saat alustan kautta

yhteyden eri alojen asiantuntijoihin, oppilaitoksiin ja niiden tuottamiin palveluihin. Löydät avun niin markkinatutkimusten teettämiseen, patenttien hakemiseen kuin prototyyppien teettämiseen helposti suoraan alustan kautta. https://www.keksintosaatio.fi/ideajalostamo/