MicroENTRE®:n itsearvointityökalut

MicroENTRE®:n Kasvun tukena -sivusto kokoaa yhteen viisi yrittäjille suunnattua itsearviointitestiä, joiden avulla voit arvioida monipuolisesti yrityksesi liiketoiminnan ja vastuullisuuden nykytilaa tai valmiutta omistajanvaihdokseen. Testit tarjoavat myös kehittämiskohteita ja käytännön vinkkejä kehitystoimienpiteille, joiden avulla yrityksesi kasvumahdollisuudet ja kasvunhallinta kehittyvät.

Itsearviointitestit:

Itsearviointitestit perustuvat Oulun yliopiston tekemiin tutkimuksiin ja niiden kehityksessä on hyödynnetty yrityksiltä ja elinkeinoelämän asiantuntijoilta kerättyä tietoa. Digivalmiustesti pohjautuu Teknologian tutkimuskeskus VTT:n digikypsyystyökaluun.

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutissa toimiva MicroENTRE® tutkimusryhmä tuottaa tutkittua tietoa mikroyrittäjyydestä, auttaa luomaan toimintaedellytyksiä kestävästi kasvavalle yritystoiminnalle sekä rakentaa yrittäjyyteen kannustavaa yhteiskuntaa. Mikroyritykseksi määritellään yritys, jossa on alle 10 työntekijää ja jonka liikevaihto on alle 2 miljoonaa. MicroENTRE®:n toiminnan keskiössä on tiivis yhteistyö suoraan yritysten ja yrityspalveluorganisaatioiden kanssa. MicroENTRE® koordinoi valtakunnallista MicroENTRE® yritysverkostoa.