Kehitys ja kasvu

Menestyvä yritys tarvitsee jatkuvaa kehittymistä!

Menestyvä yritys tarvitsee jatkuvaa kehittymistä! Onko sinulla tarve hakea rahoitusta investoinneille tai tehostaa toimintaa? Ottaa käyttöön uusia järjestelmiä tai työkaluja? Business Kemijärven kasvuyrityspalvelut ovat sinulle sopiva sparrailukumppani näihin tarpeisiin.

Jos siis suunnittelet esimerkiksi liiketoiminnan laajentamista ja uusia toimitiloja, yrityskauppoja tai vaikka sukupolvenvaihdosta, me autamme niin kannattavuuslaskelmissa, verkostoitumisessa kuin avustusten hakemisessakin.

Yritys- ja hankeasiantuntijamme palvelevat ammattitaidolla sekä vankalla kokemuksella. Järjestämme myös tilaisuuksia ja tapahtumia kohdennettuna eri liiketoiminnan vaiheisiin, sekä autamme sopivien asiantuntijoiden löytämisessä. Lisätietoja yrityksen kehittämiseen liittyvistä yleisistä asioista, sekä asiakirja- ja laskentapohjia löydät Yritystulkki-palvelun kautta. Yritystulkki on ilmainen vapaasti hyödynnettävä palvelu yrittäjille, jonka Business Kemijärvi tarjoaa kaupungin yrityksille.

MicroENTRE®:n Kasvun tukena-sivusto kokoaa yhteen viisi yrittäjille suunnattua itsearviointitestiä, joilla voit monipuolisesti tarkastella ja arvioida yrityksesi liiketoiminnan nykytilaa kasvukyvykkyyden, digivalmiuden, kasvunhallinnan, omistajavaihdoksen ja vastuullisuuden näkökulmista. Lue lisää

Jos harkitset yrityksen myyntiä tai ostoa, aiheesta löydät kattavasti lisätietoa valtakunnallisen Omistajanvaihdosfoorumin verkkosivuilta. Sivustolta löydät myös alueellisten omistajanvaihdoksiin neuvontapalveluja tarjoavien toimijoiden yhteystiedot.