Luonnontuotetilat

Luonnontuotetila

Luonnontuotetilan osoite: Seminaarinkatu 10, 98120 Kemijärvi

Kemijärvellä on laajat mahdollisuudet luonnontuotealan yrittäjyyteen.

Yrittäjyyden aloittamista suunnitteleville ja päätöksen yritystoiminnan aloittamisesta tehneille tukea ja apua tarjoaa Business Kemijärvi. BK neuvoo yrittäjiä mm. rahoitusmahdollisuuksista. Lisäksi BK vuokraa Luonnontuotetilaa, jossa yritystoimintaa voi harjoittaa matalalla kynnyksellä. Tilat sijaitsevat Särkikankaalla, Seminaarinkatu 10:ssä.

Luonnontuotetilassa toimii tällä hetkellä yksi yrittäjä eli käyttäjiä mahtuu hyvin lisää. Tilavuokra on 372e/kk (hinta sis. Alv 24%) ja mikäli tarvitset tilaa vain osan aikaa (max 50%/kk) niin vuokra on 217 e/kk (hinta sis alv 24%). Vuokraan kuuluu mm. kylmiö ja pakastin tilaa, ja tarvittaessa niitä voi lisähinnasta vuokrata enemmänkin käyttöönsä.

Tilan laitteisto on kattava; normaalin laitoskeittiön varustelun lisäksi sieltä löytyy vesipainepuristin 40l, jauhomylly, levysuodatin, kitaraleikkuri, kaksi kahden pellin teollisuus uunia, kippipata 100 l, kasvikuivuri 100 l, teollisuus liesi, pieni kutteri, teollisuus malja kutteri, yleiskone 30 l, sosepuristin, pussin saumaaja sekä kammiovakuumikone.

Luonnontuotetilassa ei käsitellä pähkinää eikä gluteiinia.

Luonnontuotetilan esite pdf

Ota yhteyttä!

Maria Kiviniemi
Yritys -ja hankeasiantuntija
+358 (0)40 550 5986
maria.kiviniemi@kemijarvi.fi

Jari Polvi
Yritys- ja hankeasiantuntija
+358 (0)40 734 4152
jari.polvi@kemijarvi.fi