Henkilökohtainen neuvonta

Yritysrahoitus ja yrityksen kehittäminen

Yritystoiminnan kehittämisen rahoittamiskesi voidaan hyödyntää monenlaisia eri rahoittajia ja tukimuotoja. Rahoituksen hakemiseksi yrittäjä tai yritys tarvitsee hyvät suunnitelmat ja laskelmat. Me autamme sinua laatimaan ne, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Yritysrahoitus ja yrityksen kehittäminen

Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta investointeihin tai kehittämiseen? Autamme sinua rahoitustarpeiden suunnittelussa, selkiyttämisessä ja rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa. Rahoitustarve voi liittyä esim. yritystoimintasi käynnistämiseen, kehittämiseen, kasvuun tai kansainvälistymiseen.

Tavoitteena voi olla uuden liiketoiminnan luominen olemassa olevaan yritykseen, yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen, sijoittuminen alueelle (tontti / toimitila) tai vaikka yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen.

Auttamalla kannustamme yrityksiä uudistumaan ja tavoittelemaan kestävää kasvua ja tuottavuutta.

Autamme sinua hakemaan rahoitusta eri rahoituslähteistä kuten Leader Pohjoisin Lappi, Lapin ELY-keskus, Business Finland, pankit tai muut rahoituslähteet. Rahoituksen hakeminen edellyttää hyvien suunnitelmien tekemistä. Näitä ovat yleensä liiketoimintasuunnitelma, mahdollinen hankesuunnitelma ja kannattavuuslaskelma/ taloussuunnitelma (sis. kassavirtalaskelma).

Yritystulkki

Yritystulkki on ilmainen käytettävissä oleva sähköinen työkalu. Yritystulkista löydät monipuolisesti yritystoiminnan tai kehittämiseen liittyviä oppaita, työkirjoja, lomakkeita ja laskelmapohjia. Kaikki toimivat Office työkaluilla ja voit ladata ne omalle koneellesi. https://yritystulkki.fi/fi/alue/kemijarvi/

MicroENTRE®:n itsearviointitestit

MicroENTRE®:n Kasvun tukena -sivusto kokoaa yhteen viisi yrittäjille suunnattua itsearviointitestiä, joiden avulla voit tarkastella ja arvioida kasvukyvykkyyttä, digivalmiutta, kasvunhallintaa, omistajanvaihdosta ja vastuullisuutta. Lue lisää

Henkilökohtainen neuvonta 

Yrityksen kehittämiseen saat apua Business Kemijärven asiantuntijoilta täysin veloituksetta. Autamme myös sopivan rahoituksen hakemisessa. Kauttamme tavoitat myös laajan erityisasiantuntijoiden verkoston. Henkilökohtaisen neuvonnan kautta saat tarvitsemasi neuvot ja avun, juuri sinulle sopivalla tavalla. 

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön sähköisen lomakkeen avulla.
Ota yhteyttä (lomake; toiminnassa olevat yritykset – täytä yritystiedot)

Yhteystiedot:

Jari Polvi, Yritys- ja hankeasiantuntija
+358 40 734 4152 jari.polvi@kemijarvi.fi