Yrityskoulutus ja rekrytointi

Yrityksen tilanteet voivat muuttua nopeastikin. voit tarvita uutta henkilöstöä, osaamista tai vaikka itsesi kehittämistä. Tarjolla on valtava määrä erilaisia mahdollisuuksia, palveluita, koulutuksia ja rahoituksia toteuttaa tarpeitasi. Lähdetään yhdessä kartoittamaan mahdollisuuksia.

Rekrytointi, koulutus ja henkilöstön kehittäminen

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa, tai henkilöstön koulutukseen ja kehittämiseen liittyen? Rekrytoinnin ja henkilöstön osaamisen kehittämisen tueksi on tarjolla monia eri rahoitusvaihtoehtoja, joista kerromme mielellämme sinulle lisää!

Autamme sinua löytämään oikean rahoitus- ja koulutusmuodon yrityksen tarpeisiin. Oli sitten kyseessä uuden henkilöstön rekrytointi tai olemassa olevan yrittäjän ja henkilöstön osaamisen kehittäminen. Varsinaiset koulutusprosessit toteutetaan yhteistyökumppaneidemme kautta.

Esimerkiksi yrityksen rekrytointikoulutuksessa yrityksen maksuosuus on yleensä 30% koulutuksen kustannuksista.

Tutustuthan myös Lapin yrityskoulutuskalenteriin, jonne on koottu kaikki Lapin yritysten koulutukset. Mukana on livekoulutuksia, videoita/tallenteita, parin tunnin täsmätyöpajoja, tutkintoon tähtääviä pidempiä koulutuksia ja kaikkea siltä väliltä. Tervetuloa selailemaan!

https://yrityskoulutuskalenteri.fi/